Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ρέθυμνο: Ανήλικοι πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας 5 Ινδών

Πέντε νεαροί από το Ρέθυμνο φέρονται να εμπλέκονται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας πέντε Ινδών στις Αρχές Αυγούστου στο Ρέθυμνο. Την υπόθεση εξιχνίασε η ασφάλεια Ρεθύμνου ενώ σχημάτισε δικογραφία και σε βάρος των γονέων δύο ανηλίκων που...


εμπλέκονται στην υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος πέντε αλλοδαπών υπηκόων Ινδίας, η οποία τελέστηκε το πρωί της 09-08-2012 στο Σφακάκι Δήμου Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η ανωτέρω περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας, τελέστηκε από πέντε ημεδαπά νεαρά άτομα, ηλικίας 15, 17, 18, 18 και 19 ετών.

Από τον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 17χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Επιπλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ατόμων, γονέων των ανηλίκων δραστών (15χρονου και 17χρονου), για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 17χρονος συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.