Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Οι ομογενείς ετοιμάζονται να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος;

Μπορεί τα κεντρικά ΜΜΕ να μην έδωσαν έμφαση στις δηλώσεις του ομογενή προέδρου της οργάνωσης “End National Debt”, κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA, αν όμως τα όσα λέει ισχύουν, σύγουρα μιλάμε για την είδηση της χρονιάw. Ο επικεφαλής της...


οργάνωσης “End National Debt” που έχει φτιαχτεί εδώ και δύο χρόνια από Έλληνες της διασποράς, με σκοπό την αντιμετώπιση του Ελληνικού χρέους, δηλώνει πως οι Έλληνες της ομογένειας είναι έτοιμοι να εξαγοράσουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας.
Δείτε το βίντεο για να ακούσετε να λέει ότι οι ομογενείς με επικεφαλής τον Αρτέμη Σώρρα δε θα αποπληρώσουν το χρέος της Ελλάδος αλλά θα το εξαγοράσουν έχοντας στα χέρια τους ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου τα οποία λήγουν άμεσα . Ο κύριος Λαμπράκης έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία τις 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή σε 14 ημέρες .Επίσης στο βίντεο θα ακούσετε να καταγγέλλει πως προσέφεραν στον κ. Χριστόφια 11δίς, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση της Κύπρου παλινδρομεί με Κινέζους, με Ρώσους και με ΔΝΤ, χωρίς να προχωρεί στην λύση που της δίνει η ομογένεια.
Πολύ καλά ακούγονται όλα αυτά για να είναι αληθινά όπως επισημαίνει και ο παρουσιαστής αλλά οι μέρες είναι κοντά για να διαπιστώσουμε κατά πόσον θα γίνουν πραγματικότητα. Κυριακή κοντή γιορτή.