Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκ στην Γερμανία από μητέρα – Μήδεια

Σοκ έχει προκαλέσει στην Γερμανία η ιστορία μίας 28χρονης η οποία συνελήφθη και ομολόγησε ότι ευθύνεται για τον φόνο των νεογέννητων παιδιών της. Η σύγχρονη Μήδεια συνελήφθη στο Χούζουμ της βόρειας Γερμανίας, έπειτα από μακρά έρευνα και αφού έγιναν εξετάσεις DNA σε «πολλές εκατοντάδες....


γυναίκες στη βόρεια Γερμανία», δήλωσαν οι ερευνητές της αστυνομίας, σύμφωνα με το real.gr. Η 28χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της, τα πτώματα των δύο εκ των οποίων βρέθηκαν το 2006 και το 2007 σε διαφορετικά μέρη και των άλλων τριών στο υπόγειο του σπιτιού της, ενώ αρχικά είχε ομολογήσει ότι σκότωσε μόνο δύο.

Τα πτώματα των δύο νεογέννητων οποίων βρέθηκαν, του πρώτου σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στις 2 Μαρτίου του 2006 και του δεύτερου σε έναν χώρο στάθμευσης στις 5 Μαρτίου του 2007.

Μετά την αρχική της ομολογία, η γυναίκα αυτή δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε κι άλλα τρία παιδιά της, τα οποία γεννήθηκαν μετά το 2007, δήλωσε η γενική εισαγγελέας Ούλρικε Στάχλμαν-Λίμπελτ, διευκρινίζοντας ότι τα πτώματα των τριών αυτών βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού της.

«Ήταν σαφές σε εκείνη ότι ο σύζυγός της δεν ήθελε άλλο παιδί», δήλωσε η εισαγγελέας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξηγήσεις που έδωσε για το έγκλημα αυτό η νεαρή γυναίκα. Φοβόταν λοιπόν ότι θα την εγκαταλείψει αν μάθει ότι ήταν και πάλι έγκυος, διευκρίνισε η εισαγγελέας.

Η νεαρή γυναίκα είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, ηλικίας 8 και 10 ετών αντίστοιχα. Ερωτηθείς ο σύζυγός της, ο οποίος τελεί σήμερα υπό ψυχιατρική φροντίδα, δήλωσε ότι δεν είχε παρατηρήσει τις διαδοχικές εγκυμοσύνες της συζύγου του, όπως άλλωστε και η οικογένεια της τελευταίας.

Η γυναίκα είπε εξάλλου στους ερευνητές της αστυνομίας ότι δεν «ήξερε σε ποιόν να στραφεί», κατέληξε η γενική εισαγγελέας.