Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Συμβουλές για διακυβέρνηση ζήτησε ο Ομπάμα από τον Ρόμνεϊ

Τρεις εβδομάδες μετά τη νίκη του δημοκρατικού Μπαράκ Ομπάμα έναντι του ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Λευκό Οίκο, για ένα ιδιωτικού....


χαρακτήρα μεσημεριανό γεύμα. Ο Μιτ Ρόμνεϊ έφθασε στον Λευκό Οίκο γι’ αυτήν την «ιδιωτικού χαρακτήρα συνάντηση» όπως την χαρακτήρισε ο προεδρικός εκπρόσωπος Τζέι Κάρνεϊ, διευκρινίζοντας ταυτοχρόνως ότι «οι δύο ηγέτες δεν επρόκειτο να κάνουν κοινή εμφάνιση μετά το γεύμα, ούτε όμως και να αναφερθούν στο περιεχόμενο των συζητήσεών τους».

«Αρκεστείτε στο ότι το φαγητό ήταν πολύ εύγεστο και ότι το γεύμα δόθηκε σε έναν χώρο του Λευκού Οίκου προορισμένο για τις ιδιωτικές συναντήσεις του προέδρου κοντά στο Οβάλ Γραφείο, κανένας άλλος δεν παραβρέθηκε πλην των δύο πολιτικών», είπε ο Κάρνεϊ.

Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει τον τελευταίο καιρό δηλώσει ότι «στην προσωπική διαδρομή του Ρόμνεϊ υπάρχουν κάποιοι σταθμοί, κάποιες ιδέες που φρονώ ότι θα είναι πολύ χρήσιμες. Ας πούμε: η συνδρομή του Ρόμνεϊ, ώστε παρά κάποιες μεγάλες ατασθαλίες να γίνουν επιτυχώς, τελικά, οι χειμερινοί Ολυμπιακοί στο Σολτ Λέικ το 2002. Με τέτοιες ιδέες, η διακυβέρνηση βελτιώθηκε». «Θέλει ο πρόεδρος να ακούσει από τον Ρόμνεϊ, πώς μπορεί η διακυβέρνηση των ΗΠΑ να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική», πρόσθεσε σήμερα ο κ. Κάρνεϊ.