Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σεντόνια σε... οργασμό!

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ
Κάποτε απλώνονταν σεντόνια με αίμα από τα μπαλκόνια, ώστε να πάψουν οι γείτονες να σχολιάζουν τη νύφη και οι συγγενείς να καμαρώσουν για την αγνότητά της... Σήμερα, τα σεντόνια απλώνονται και για να....


αποτυπώσουν το πικ της ερωτικής συνεύρεσης. Έτσι, ο Αργεντινός καλλιτέχνης Ντιέγκο Μπεϊρό παρουσίασε τα… σεντόνια του οργασμού, πάνω στα οποία αποτυπώνει πρόσωπα γυναικών και ανδρών με τα μάτια σφιχτά, τα δόντια να δαγκώνουν τα χείλη τους, το στόμα να εκφράζει την απόλυτη ηδονή.

Στο έργο του, με τίτλο «Orgasm», ο καλλιτέχνης προσπαθεί με ειδικές τεχνικές να αποδώσει όσο μπορεί καλύτερα τη στιγμή της απόλυτης ικανοποίησης, μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου, εκεί όπου ο οργασμός παίρνει ζωή -στα σεντόνια, δηλαδή.

Μετά την επιτυχία που συνάντησε το συγκεκριμένο έργο σε Αργεντινή και Μεξικό, έρχεται να εντυπωσιάσει και τη γειτονική Ιταλία, που ανακαλύπτει σιγά-σιγά τον εκκεντρικό αυτοδίδακτο καλλιτέχνη.

Μπορεί τα ηλεκτρονικά μέσα να κάνουν λόγο για ένα νέο που κάνει την ανατροπή, εκφράζοντας την αγάπη του στο ερωτικό στοιχείο, όμως αναμένονται με αγωνία οι εντυπώσεις των σκληροπυρηνικών Καθολικών μπροστά στα σεντόνια του Μπεϊρό...
protothema