Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Σκότωσα δεκάδες ανθρώπους γιατί ένιωθα ότι έπαιζα βίντεογκειμ»

Ρίγος προκαλεί η εκδοχή του δολοφόνου Τζέιμς Χολμς για το ειδεχθές έγκλημα που διέπεραξε σε κινηματογράφο του Κολοράντο που πρόβαλε την ταινία «Dark Knight», πυροβολώντας αδιακρίτως στο πλήθος . Όπως....


δήλωσε αποκλειστικά στο δίκτυο Denver Westword, o Στίβεν Ανραχ, ένας κρατούμενος που βρίσκεται στο ίδιο ίδρυμα με τον Χολμς, απέτρεψε το δολοφόνο του Ντένβερ από την αυτοκτονία μέσα στη φυλακή με αποτέλεσμα οι δύο τους από τότε να έρθουν πιο κοντά.
Ο Ανραχ άκουγε από το κελί του τον Χολμς να χτυπά με γροθιές τον τοίχο και το κεφάλι του στην σιδερένια πόρτα του κελιού του. Αφού λοιπόν ο 24χρονος δολοφόνος δεν σταματούσε, ο Ανραχ του φώναξε να πάψει να χτυπά τον εαυτό του, πράγμα που τελικά έκανε λίγο αργότερα.
Σε μια από τις επόμενες συζητήσεις τους λοιπόν ο Χολμς του περιέγραψε τα γεγονότα του περασμένου Ιουλίου εξηγώντας στον Ανραχ ότι «ο ψυχοθεραπευτής του τον είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει την επίθεση στον κινηματογράφο», ενώ την ώρα που πυροβολούσε στο πλήθος ένιωθε «σαν να έπαιζε σε βίντεογκειμ».
Από την πλευρά τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής του Κολοράντο ισχυρίζονται ότι αυτός ο διάλογος δύσκολα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καθώς δεν υπάρχει περίπτωση η κρατούμενοι να μπορούν να επικοινωνήσουν μέσα από τα κελιά τους.
newsbomb.gr