Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Αφού έκραξε τον Καμμένο, έφυγε και ο Σταμάτης

ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ
Την παραίτησή του από γραμματέας Διεθνών Σχέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την αποχώρησή του από το κόμμα ανακοίνωσε και ο πρώην....


βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Σταμάτης, ανεβάζοντας τον αριθμό των παραιτηθέντων στους τέσσερις. Στο κείμενό του ο κ. Σταμάτης επικαλείται λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα, ενώ επαναλαμβάνει τη σταθερή του θέση κατά του μνημονίου.

Μιλώντας σήμερα σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή εξήγησε τους λόγους που του τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα στο πρόσωπο του αρχηγού του κόμματος Πάνου Καμμένου. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για βιαστική δημιουργία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για αλαζονεία Καμμένου.

«Το λάθος για ό,τι συμβαίνει σήμερα σε εμάς, είναι ότι πολύ βιαστικά δημιουργήσαμε το κόμμα και περπατήσαμε με τον Πάνο Καμμένο. Είναι πολύ αυθόρμητος, λίγο άπειρος και έγινε λίγο περισσότερο αλαζονικός απ’ ό,τι έπρεπε, απέκτησε την ασθένεια όλων των ηγετών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμάτης.

«Μας υποχρέωσαν να δανειστούμε με όρους αποικιοκρατικούς για να έχουμε τεράστιο χρέος, σε μια φτωχή χώρα με πλούσια κοιτάσματα. Κανείς δεν δικαιούται να πει ότι δεν ήξερε ότι τα πράγματα οδηγούνται μεθοδευμένα υπό ομηρία, υπό τη διακυβέρνηση της τρόικας» υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή στη χώρα υπάρχουν «ρουφιάνοι της τρόικας που την ενημερώνουν από την πίσω πόρτα.»
Ο πρώην Βουλευτής ανακοίνωσε επίσης την αποχώρησή του από την πολιτική. Δήλωσε χαρακτηριστικά «πάω στο σπίτι μου», ενώ άσκησε σφοδρή κριτική σε όλο το πολιτικό σύστημα.
Το πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Δημήτρης Σταμάτης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.