Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανανέωσε ο Χολέμπας, ακολουθεί ο Τζιμπούρ!

Χολέμπας μέχρι το...2016 στον Ολυμπιακό με τον διεθνή μπακ να συμφωνεί σε όλα για τριετές συμβόλαιο. Ετοιμάζεται το deal με Τζιμπούρ! Οι συζητήσεις πέρασαν στο τελικό επίπεδο και ο....


Ολυμπιακός δεν άφησε τον Χοσέ Χολέμπας να ακολουθήσει. Μπορεί οι εμφανίσεις του διεθνούς μπακ τον τελευταίο καιρό να μην ήταν ενθαρρυντικές, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν ξέχασαν τη συνολική παρουσία του Χολέμπας και για τον λόγο αυτό τον κράτησαν στην ομάδα. ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει στον Πειραιά τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους»! Μπορεί το γνωστό να μην έχει γίνει γνωστό, ωστόσο οι πληροφορίες μιλούν για ένα ποσό που θα ξεπερνά τις 500.000 ευρώ!

Ωστόσο, ο Χολέμπας δεν θα είναι ο μοναδικός με τις πληροφορίες να μιλούν και για... deal με τον Τζιμπούρ. Ο «Τρομοκράτης» κάνει τα πάντα φέτος στον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούν διακαώς τη συνέχιση της συνεργασίας. Μάλιστα, είναι κοντά σε συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο! Θετικό το κλίμα για τον Τοροσίδη και είναι πιθανό μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις.