Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Πιστεύουμε πολύ στην Ελλάδα και τους Έλληνες»

«Πιστεύουμε πολύ στην Ελλάδα, στη δυναμική της ελληνικής αγοράς, και κυρίως στους Έλληνες, γι’ αυτό και εμμένουμε στη στρατηγική μας απόφαση να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία». Η τοποθέτηση του προέδρου της LG Ελλάς, κ. Don Kwack, ήταν το πιο δυνατό....


σημείο της βραδιάς, στο πάρτι για τα δέκα χρόνια παρουσίας της κορεατικής εταιρείας στη χώρα μας. «Η στρατηγική μας για την Ελλάδα είναι να αναπτυσσόμαστε μαζί με τις ανάγκες των καταναλωτών, συμβάλλοντας στη βελτίωση του τρόπου ζωής μέσα από καινοτόμα, έξυπνα και αξιόπιστα προϊόντα», τόνισε ο κ. Kwack, συμπληρώνοντας πως «η ικανότητα που έχουμε αναπτύξει αυτά τα δέκα χρόνια, να ερμηνεύουμε σωστά το εγχώριο περιβάλλον και η ευρεία πελατειακή βάση που έχουμε αποκτήσει, μας επιτρέπει να θέσουμε ως στόχο μας μέσα στα επόμενα χρόνια την κατάκτηση της κορυφής σε κάθε επιχειρηματική μας δραστηριότητα».

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως ήταν τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακά λεπτής 55άρας τηλεόρασης με πάνελ οργανικών κρυστάλλων. Βασισμένη στην τεχνολογία WRGB, η μεγαλύτερη και πιο λεπτή OLED τηλεόραση παγκοσμίως υπόσχεται ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας, συνδυάζοντας μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Επιπλέον οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε παλιές κινηματογραφικές ταινίες που προβάλλονταν στην 84 ιντσών Ultra HD TV υπερ-υψηλής ανάλυσης της LG, η οποία έχει τέσσερις φορές την ανάλυση (3840x2160p) από τα υφιστάμενα Full HD πάνελ.