Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Καταδικάστηκε για τη βάναυση δολοφονία του εραστή του

Οι ένορκοι ενός δικαστηρίου στη Νέα Υόρκη καταδίκασαν έναν 23χρονο άνδρα, ο οποίος εργαζόταν ως μοντέλο, για τη δολοφονία του εραστή του, ενός Πορτογάλου δημοσιογράφου, απορρίπτοντας το αίτημα αθώωσης του δικηγόρου υπεράσπισης ότι δεν ήταν ένοχος λόγω....


φρενοπάθειας. Ο Ρενάτο Σιέμπρα, 23 ετών, σκότωσε τον Κάρλος Κάστρο, 65 ετών, τον Ιανουάριο του 2011, δηλώνοντας στο δικαστήριο αθώος λόγω ψυχικής ασθένειας στις κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού. Η δίκη διήρκεσε σχεδόν δύο μήνες, εν μέρει λόγω καθυστερήσεων εξαιτίας του τυφώνα Σάντι που έπληξε πριν μερικές εβδομάδες τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο Σιέμπρα πέταξε στον 65χρονο την οθόνη ενός υπολογιστή, στη συνέχεια του επιτέθηκε με ένα ρόπαλο, ενώ χρησιμοποίησε ένα τιρμπουσόν με το οποίο προκάλεσε σοβαρά τραύματα στα γεννητικά όργανα του άτυχου άντρα.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σιέμπρα υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν ευθυνόταν για το θάνατο του Κάστρο αφού πίστευε ότι ο Θεός του παρήγγειλε να σκοτώσει τον ομοφυλοφιλικό «δαίμονα».

Πάραυτα οι ένορκοι καταδίκασαν τον Σιέμπρα για ανθρωποκτονία μετά από μία ολόκληρη ημέρα συνεδρίασης.Πηγή: real.gr