Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Άλλη μία μέρα στο νοσοκομείο..

Σε ιδιωτική κλινική συνεχίζει να νοσηλεύεται για 4η ημέρα η Χριστίνα Κωλέτσα με κοιλιακό άλγος ,σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του θεράποντος ιατρού της.

Η νεαρή τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ευσπευσμένα από τους δικούς της ανθρώπους πριν τέσσερις ημέρες με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και ζαλάδες. Ο γιατρός που την εξέτασε της συνέστησε να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και η νεαρή τραγουδίστρια υποφέροντας από τους πόνους δεν μπορούσε να κάνει κατι διαφορετικό. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες οι οξύτατοι πόνοι οφείλονται σε έντονο στρες και στις εξαντλητικές δίαιτες που κάνει κατά καιρούς για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Χριστίνα Κωλέτσα το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά με επιμήκυνση του προγράμματος των υπολοίπων τραγουδιστών, ενώ χθες βράδυ για άλλη μια φορά ο...επικεφαλής του σχήματος Χρήστος Χολίδης εξέφρασε από την πίστα τη συμπαράσταση του και τα "περαστικά" ολων των συναδέλφων του στη νεαρή τραγουδίστρια.