Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

O διαφημιστής Σάατσι σοκάρει: «Παίρνω πρωινό στον τάφο της συζύγου μου»!

Για τον ισχυρό άνδρα της διαφήμισης Μορίς Σάατσι, της γνωστής εταιρίας «Saatchi& Saatchi», ο χρόνος σταμάτησε στις 2 Ιουνίου του 2011 την ημέρα δηλαδή που έχασε την αγαπημένη του σύζυγο, Ζοζεφίν Χαρτ, η οποία έπασχε από....


καρκίνο στις ωοθήκες. Από τότε ο Λόρδος Σάατσι έχει πάψει κι αυτός να ζει. Όπως εξηγεί στους «Sunday Times», η καθημερινότητα του είναι «ένας εφιάλτης ο οποίος δε συγκρίνεται με τίποτα, που δεν έχω ζήσει ποτέ». Αποκαλύπτει μάλιστα ότι η σκέψη της αυτοκτονίας τον συντροφεύει διαρκώς καθώς δεν βλέπει την ώρα να συναντήσει ξανά την αγαπημένη του.

Το πλέον σοκαριστικό δε είναι ότι από την ημέρα του θανάτου της, εκείνος κάθε πρωί παίρνει το πρωινό του στον τάφο της πίνοντας τον αγαπημένο της χυμό γκρέιπφρουτ.

Δεν παραλείπει μάλιστα να ετοιμάζει το τραπέζι καθημερινά τοποθετώντας στη θέση της το πιάτο της με φαγητό, αλλά και βάζοντας στην αγαπημένη της σειρά τα περιοδικά και τις εφημερίδες που συνήθιζε να διαβάζει.

Σε όσους πάντως πιστεύουν ότι η συνήθεια αυτή ξεπερνά τα όρια της κατάθλιψης εκείνος απαντά «πίστεψα ότι τρελαίνομαι. Όμως ανακάλυψα ότι κι η Βασίλισσα Βικτώρια έστρωνε το τραπέζι για τον αγαπημένο της σύζυγο Αλβέρτο για σαράντα χρόνια μετά τον θάνατό του.

Έχοντας διαβάσει μάλιστα πάνω από εκατό βιβλία σχετικά με το θέμα του πόνου, έπεισα τον εαυτό μου ότι αν προχωρήσει κανείς τη ζωή του έπειτα από πένθος είναι μια τερατώδης πράξη απιστίας, πέρα από μια καθαρά εγωιστική ενέργεια»!