Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: Στόχος είναι να βοηθάμε παιδιά Ελλήνων και όχι μεταναστών

Πολιτικές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη ΝΕΤ σήμερα το πρωί. Υπερασπιζόμενος το κόμμα του, ανέφερε: «Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα....


δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν η Χρυσή Αυγή το κόμμα θα βοηθούσε το παιδί κάποιου μετανάστη είπε χαρακτηριστικά ότι γραμμή του κόμματός του είναι να βοηθά παιδιά Ελλήνων και όχι μετανστών.

Ερωτώμενος για το εάν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό ανέφερε: Aν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα.

«Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της ‘Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ’ τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο», ανέφερε η ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του βουλευτή της Χ.Α.