Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννενα: Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο...τσίπουρο

Η γιορτή φέτος θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία με τη συνεργασία της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και του Γραφείου Τουρισμού Δήμου Ιωαννιτών υπό τον τίτλο «Τσίπουρο Fest». Καζάνια, τσίπουρο και...


παραδοσιακή μουσική. Ένα διαφορετικό διήμερο, σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, στο κέντρο των Ιωαννίνων. Ένα διήμερο που ζωντανεύει την παράδοση με στόχο να αποτελέσει θεσμό για την περιοχή. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει σήμερα στις 4 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα τα ωράρια λειτουργίας της εκδήλωσης θα είναι:
• Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 4 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.
• Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ.
Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα τα χορευτικά τμήματα των ΚΑΠΗ της πόλης θα παρουσιάσουν μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο θα κάνουν την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι οι χορευτές όλων των ηλικιών του Συγκροτήματος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό στεγασμένο διαμορφωμένο χώρο επί της κεντρικής πλατείας (περίπου 200τ.μ.) και θα συμπεριλαμβάνει την παραδοσιακή διαδικασία απόσταξης τσίπουρου με καζάνια, δωρεάν τσίπουρο και ζωντανή παραδοσιακή μουσική.